(advertorial)

Geen zorgen: hij kost aanzienlijk minder dan de klassieke auto’s die meedoen aan de jaarlijkse Tulpenrallye waarvoor dit horloge oorspronkelijk is ontworpen. Meedoen aan de race hoeft ook niet, want met de T66 ‘Night Challenge’ om de pols scheur jij sowieso zelfverzekerd over het asfalt heen – rally of geen rally.

Official Time Partner

Even een stukje geschiedenis: Fromanteel keert voor het zesde jaar op rij terug als Official Time Partner van de befaamde Tulpenrallye. Sinds ze hieraan zijn begonnen hebben ze ieder jaar een uniek horloge uitgebracht. Dit jaar hebben de Amsterdamse horlogemakers zich laten inspireren door de beruchte nachtetappe van de ‘Tulp’, en dat komt prachtig naar voren in het sportieve en ingetogen ontwerp van de T66.

Van de matzwarte wijzerplaat tot de zandgele en oranje accenten, liefhebbers van rallyhorloges en klassieke auto’s zullen instemmend knikken bij het zien van dit tijdloze design. Deze klassieke chronograaf is voorzien van alle basisbenodigdheden (dag, uur, minuut, seconde en datumaanduiding), en met de tachymeter zit er zelfs een extraatje bij voor alle snelheidsduivels onder jullie.

Dan nog even over de specificaties

De kast van de T66 ‘Night Challenge’ is van roestvast staal met PVD-coating en heeft een doorsnee van 42 millimeter. Dit formaat garandeert een opvallend horloge, zonder het bijkomende risico dat het als een rots om je pols hangt. De mooi afgewerkte wijzerplaat wordt beschermd door krasbestendig saffierglas. Perfect voor de rallyrijders (en de wat meer zorgeloze chauffeurs) onder ons: het horloge moet natuurlijk wel een beetje tegen een stootje kunnen.

Een special edition horloge is niet compleet zonder een special edition horlogeband. Daarom krijg je bij de T66 ‘Night Challenge’ een mooie kalfsleren band. De binnenkant van deze lederen horlogeband kleurt oranje, en past daarmee perfect bij de accenten op de wijzerplaat. Toch liever wat meer variatie om de pols? Geen probleem. Dankzij het quick-release-systeem is wisselen van banden een eitje.

Wees er snel bij!

Als kers op de taart is er tijdens Fromanteel’s exclusieve T66 ‘Night Challenge’ pre-order campagne ook nog sprake van een gereduceerde prijs. Je haalt de T66 al binnen voor de scherpe prijs van € 499,-. Na de pre-order campagne zal het uurwerk € 689,- gaan kosten. Ben je er uit? Mooi! Je kan het speciale T66 ‘Night Challenge’ horloge hier bestellen.

Fromanteel T66