Lig je vaak onder je oude auto en tref je weleens wat roestige en vastzittende onderdelen aan, dan weet je wat WD-40 is. Voor de leek: het is een soort tovermiddelspray met oneindige mogelijkheden. Je kunt er roest mee voorkomen, dingen smeren en dingen loskrijgen. Maar je kunt er ook je handen mee ontvetten, je badkamer mee schoonmaken, verfresten mee verwijderen, spinnen mee verjagen.

En WD-40 heeft een heel specifieke lucht, eentje die elke klusser direct herkent. Blijkbaar zijn een hoop mensen wel fan van het luchtje, en dat bracht een paar mensen op het idee er een geurtje van te maken. Bedrijf MSCHF heeft nu iets dat heet ‘Smells Like WD-40’ en het is precies wat je verwacht: een geurtje dat ruikt naar WD-40.

Als het gaat om geuren die je tegenkomt in de werkplaats, kun je het een stuk erger treffen dan WD-40. Heb je weleens eens flink geïnhaleerd toen je een versnellingsbak aftapte? Of wat dacht je van de geur van verbrande koppeling? Een luchtje dat naar benzine ruikt zou ook nog wel kunnen, maar dan schrikken je passagiers zich telkens rot in de auto.

Wat kost WD-40 parfum?

Het lijkt ons vrij goor, maar niet iedereen deelt die mening. Het is al helemaal uitverkocht, in no time zelfs. Maar wil je het hebben, dan kun je je inschrijven voor de volgende batch. Nieuw kost ‘Smells Like WD-40’ zo’n 50 euro per flesje, maar inmiddels staat de parfum voor tegen de 140 euro op eBay. Een echte spuitbus WD-40 kost je trouwens een tientje en dat schijnt ook naar WD-40 te ruiken.

Reacties

  • Bart heeft op 11 februari 2023 geschreven:

    Rem reiniger ruikt toch iets lekkerder.

    Reageer
  • Big mo heeft op 10 februari 2023 geschreven:

    De wereld is gek geworden !!.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)