Ben jij niet één van de 991 kopers geweest die van Porsche een uitnodiging kreeg voor de 911 R? Loser. Maar treur niet en grijp nu je kans. Bij Porsche Centrum Gelderland staat deze gele Porsche 911 R te koop. Wat je hiervoor moet betalen? 435.000 euro. Inderdaad, daar kun je ook tien Golf GTI’s van kopen. Maar vergeet niet dat de Porsche 911 R in den beginne voor prijzen tot wel 1 miljoen dollar te koop stond. Iets meer dan vier ton lijkt nu de gangbare prijs voor een 911 R. Kleine toevoeging hieraan: dit is exclusief BPM.

Wat krijg ik hiervoor?

Nou, een knalgele gelimiteerde Porsche 911 R dus. Is dat niet genoeg? Goed: 20-inch GT3-wielen, airconditioning (is een optie!) en koolstofvezel buitenspiegels. Hij komt uit 2016 en hij heeft nog geen 7.000 kilometer op de teller staan. En de motor? Daar kunnen wij geen genoeg van krijgen. De heerlijke, turboloze 4,0-liter boxermotor met die illustere handbak. Genieten.

Wij reden vorig jaar in de Porsche 911 R, en wij zijn op ons zachts gezegd helemaal gek op deze klasbak. Hoeveel van deze kansen krijg je? Niet veel inderdaad. Dus snel kopen! Of koop je voor 230.200 euro een nieuwe Porsche 911 GT3 met handbak? Of wacht je op de nieuwe 911 R, die geen 911 R is.

Reacties

  • Carlos heeft op 7 augustus 2017 geschreven:

    De mensen die zoveel geld willen neertellen voor een gebruikte auto waarvan er al een miljoen in vrijwel dezelfde vorm zijn geproduceerd zijn knettergek, gezien het feit dat ze een nieuwe voor de normale prijs kunnen bestellen en helemaal zelf kunnen samenstellen.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)