Helaas, deze actie is afgelopen…

Ben jij toevallig nog niet in het bezit van een PlayStation3? Dit is je kans!

Samen met Sony verloot Top Gear maar liefst drie PlayStations 3 met daarbij Gran Turismo 5 Prologue! Het Top Gear-circuit zit er nog niet in, maar je kunt alvast wel gaan oefenen met jouw meest favoriete racer.

Wat moet je doen?

Heel simpel: post hieronder in maximaal vijf regels wat volgens jou de perfecte bolide is om in Gran Turismo 5 Prologue mee te scheuren.

Om je te helpen: achterin de nieuwe Top Gear (vanaf 20 maart in de winkel) vind je in de Koopgids alle auto’s die je kunt kiezen in Gran Turismo 5 Prologue. Zorg er natuurlijk voor dat je inzending de meest originele, coole en lolligste is, want dan wordt die PS3 met GT5 Prologue gewoon van jou!

Je snapt: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, de jury bestaat uit heel partijdige en onkundige leden die zich makkelijk laten beïnvloeden en de winnaars worden in Top Gear nummer 36 én via onze digitale nieuwsbrief bekend gemaakt. Schrijf je daar dus ook even voor in, hier, kost je niks. VERGEET JE DUS NIET IN TE SCHRIJVEN!

Mocht je weer niks winnen, de game is vanaf 28 maart in de winkel te koop en je kunt hier alvast voorproefjes bekijken. En hier lees je ons bezoek aan de makers van GT5.

Let op: deze actie loopt tot 17 april 2008.

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie