(advertorial)
Harleys mogen er dan misschien traditioneel uitzien, onder al dat staal en chroom schuilt een hoop innovatie. Al 116 jaar loopt het merk voorop wat betreft techniek en performance. En de opnieuw uitgevonden Harley-Davidson Softail-modellen vormen hierop geen uitzondering. Het nieuwe Softail-frame is lichter en stijver, wat deze Harleys wendbaarder en veelzijdiger maakt dan ooit tevoren. En de power? Die komt van de roemruchte Milwaukee Eight V-twin, die smijt met koppel en je vooruit sleurt als een dolle. In combinatie met de unieke, brutale looks zorgt dit voor een Softail-reeks die je simpelweg zelf moet ervaren. Ontdek welk model bij jou past en kom langs je Harley-dealer voor een proefrit.

Fat Bob: lak aan de wereld

Harleys waren nooit bescheiden, maar de Fat Bob is wel de grootst denkbare middelvinger naar het doorzonbestaan. Je kunt kiezen uit twee verschillende Milwaukee Eight-blokken (107 of 114 cubic inch) om z’n agressieve stijl kracht bij te zetten. Beide delen hun klappen uit door een dubbele performance-uitlaat. Vette banden zorgen voor uitzonderlijke grip en dito weggedrag.

Sport Glide: veelzijdigheid troef

Deze machine is niet in een hokje te plaatsen – zoals het hoort bij een Harley. De nieuwe Sport Glide is volledig aan je smaak of bui aan te passen. In een mum van tijd monteer of verwijder je de mini-kuip en de zadelkoffers om z’n uiterlijk en karakter te transformeren. Minimalistische custom cruiser of kilometervretende tourer? Aan jou de keus.

FXDR 114: durf jij hem aan?

De FXDR 114 herdefinieert het begrip ‘power cruiser’ en brengt een heel nieuw performance-niveau naar het Harley-gamma. Dikke Milwaukee Eight 114-motor? Check. Lichtgewicht onderdelen van aluminium en composiet? Check. Wendbaarheid, performance, brute looks? Driedubbel check. Deze jongen barst van de rauwe power en laat niet met zich sollen.

Ervaren om te geloven

Dacht je Harley-Davidson te kennen? Heb je je mening bij voorbaat klaar? Of gun je Harleys wellicht zelfs geen blik waardig? Daag jezelf dan uit om je vooroordelen opzij te zetten en de nieuwe Softails te proberen. Naast deze drie staan er nog zeven verschillende varianten op je te wachten bij de Harley-dealer. Zeker weten dat er een bij zit die je bij je keel grijpt en niet meer loslaat. Boek direct je proefrit en ontdek de nieuwe Harley-Davidson Softail-lijn!