Je kijkt hier naar de Shaggin’ Wagon. Klinkt als een auto waar veelvuldig ‘de magie plaatsvindt’. Of dat ook het geval is, laten we in het midden. De bus kan je bekend voorkomen als je de film Dumb & Dumber weleens hebt gezien. Iemand bouwde een replica van de Ford Econoline uit de film en veilt hem nu bij Cars & Bids. Nu al overtuigt dat je hem wilt? Bieden kan tot vanavond iets na tienen.

Heb je de film niet gezien? In het kort gaat het over twee oenen waarvan er eentje als hondentrimmer werkt. Vandaar de hondenbak. De Ford komt uit 1993 en heeft een 4,9-liter zes-in-lijn motor met ongeveer 147 pk en 360 Nm. Het vermogen gaan naar de achterwielen via een automaat met vier versnellingen. De bus heeft er trouwens al ruim 140.000 kilometer op zitten.

Alle details uit de film zijn aanwezig

Het hoge knuffelgehalte gaat aan de binnenkant vrolijk door. Er zijn vier stoelen – twee voorin en twee erachter – en een bank. Verder kom je gordijntjes tegen die vóór de geblindeerde ruiten zitten en ligt er een vogeltje in een kooi. In de film leeft het vogeltje ook niet meer wanneer hij verkocht wordt aan een blind kind. Dan heb je al een goed idee van de film.

Voor als je er niet bent, levert de verkoper doeken aan die je achter de ruiten kunt hangen. Hierop zijn scènes uit de film te zien. Naast de Ford en de doeken krijg ook een brommertje bij het winnende bod dat ook de film voorkomt. Het hoogste bod staat momenteel op nu omgerekend op ongeveer 24.500 euro. Doe nog snel een bod voordat het te laat is. Of stel voor hem te ruilen voor een brommer.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)