Een bioscoopkaartje kost al snel 12 euro, wat afgerond naar boven 20 euro is. Je gaat zelden in je eentje, dus je bent al snel 40 euro kwijt, wat afgerond naar boven 100 euro is. Dan moet je nog popcorn kopen en en colaatje, plus benzinekosten rekenen. Slordig afgerond naar boven kost een filmavondje dus al snel 200 euro. Moet je nagaan wat voor besparingen een eigen bioscoop opleveren.

Je merkt het al: je moet een beetje creatief boekhouden om dit geinige optrekje te verantwoorden. Lukt het je om de uitgave van 6,7 miljoen dollar in je hoofd recht te praten, dan ben jij straks de gelukkige eigenaar van bijna 160 hectare land, een circuit van 1,9 kilometer (toch afgerond 10 kilometer), een prima optrekje met een flinke bioscoop en een gigantische garage.

Het huis met eigen circuit is een ruwe diamant

Het circuit bestaat uit drie rechte stukken en twee scherpe haarspeldbochten. Niet het spannendste circuit, maar met alle ruimte die je hebt, kun je er best wat leuks van maken. Misschien kun je in de achterste bocht je eigen Scheivlak neerleggen en er is vast nog wel plek voor een Karussell net als op de Nürburgring. We zijn uiteraard beschikbaar als adviseurs.

Bovenaanzicht van het landgoed | Foto: © Google

Het huis is een van de optrekken aan de Dead Horse Mountain in de Amerikaanse staat Arkansas. Een stukje verwijderd van je familie, maar gelukkig biedt het huis genoeg plek om ze een paar dagen op visite te laten komen. De hypotheek voor het huis met een eigen circuit kost volgens Realtor.com ongeveer 40.000 dollar in de maand – misschien willen ze hem naar beneden afronden voor je.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie