Wie een beetje creatief is, kan best wat besparen. Zo hoef je niet gelijk elk krasje direct te laten wegwerken bij de specialist. Maar er komt een punt dat het tijd is voor een opknapbeurt. De bestuurder van deze Hyundai vindt misschien dat ‘het nog wel even kan’ of denkt dat ‘zolang ie nog start, het wel goed is’. Maar er komt een moment dat je er echt niet meer omheen kunt.

De politie-eenheid van Victoria moest ‘twee keer kijken’ toen ze deze Hyundai zagen. Als je goed kijkt, dan zie je dat deze Hyundai Palisade een paar onderdelen mist. Of eigenlijk de volledige neus en de ruiten vóór en áchter. De rand rond de wielkast is foetsie en de achterbumper hangt er losjes bij. En nee dit is geen testrit van een schadehersteller.

Drie dagen voordat de politie deze Hyundai Palisade tegenkwam, was de bestuurster al op de bon gegaan vanwege de onveilige auto. De politie gaf haar toen een boete met de boodschap dat ze niet meer mocht rijden, tot de boel gerepareerd was. De ruitenwissers zijn in ieder geval gemonteerd, dus daar kunnen ze niets over zeggen.

De boete

Voor ‘het gebruik van een licht voertuig met een groot defect’ komt haar op een boete te staan van 740 Australische dollars. Omgerekend is dat ongeveer 460 euro. Daarnaast ‘verdient’ ze volgens de politie drie punten voor op haar rijbewijs.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)