Even drie keer diep ademhalen om de misselijkheid weer te onderdrukken. Pas op de vierde verdieping van P4 was er plek in de parkeergarages van de RAI in Amsterdam. En die spiraal waarmee je omhoog moet, is niet de beste route voor ongeduldige mensen. Maar: we hebben het er graag voor over.

De parkeerdrukte betekende dat het goed druk was op de International Amsterdam Motor Show dit jaar. Maar liefst 60.000 mensen bezochten de IAMS in de RAI tijdens het paasweekend. De tienduizenden mensen zagen alle Ferrari’s die er toe doen, alle Ford GT’s, de sterren van The Fast and The Furious, hoorden de schreeuw van Joel Beukers, aten te dure hamburgers, zagen twéé Porsche Carrera GT’s en nog veel meer duur spul. In totaal stond er ruim 250 miljoen euro aan exclusief blik op de beursvloer van de IAMS.

Datum IAMS 2019

Het flinke bezoekersaantal betekent dat er genoeg interesse is voor een tweede editie. Noteer het alvast in je agenda: 3 tot en met 7 april vindt de IAMS 2019 plaats. Ook dan zal de locatie weer het RAI-gebouw in Amsterdam zijn. Geen zorgen over je vakantiedagen: de IAMS 2019 valt wederom in het paasweekend.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie