Auto's zijn kunst, fotografie is kunst en sommige vrouwen zijn ook kunst: de combinatie van die drie is dan ook al zo oud als eh… de auto zelf, want de andere twee waren er al langer. Toch zijn sommige combinaties beter dan andere: geef ons een camera, een Trabant en Ma Flodder en het wordt nooit wat. De combinatie van internationaal topfotograaf Rahi Rezvani, een Jaguar F-Type en actrice Victoria Koblenko levert aanzienlijk spectaculairder materiaal op.

 We kennen Victoria Koblenko als een dame met een warm-kloppend autohart (ze rijdt zelf 'toevallig' ook een F-Type) en Rahi Rezvani, de Nederlandse fotograaf van Iraanse afkomst, heeft bijvoorbeeld met foto's van Jennifer Loez en Willem Dafoe en voor Atelier Versace en Marcel Wanders zijn sporen ruimschoots verdiend. De Jaguar F-Type behoeft, als goede wijn, geen verdere krans.

De drie hebben een serie van twaalf foto's gemaakt. Het persbericht: 'De klassieke man/vrouwrolverdeling wordt nergens bevestigd noch ontkracht, maar in alle gevallen spreekt er uit de foto's overduidelijk een seksuele lading. Bovendien spreekt uit de foto's een voorliefde voor het obscure en geheimzinnige. Zowel Koblenko als Rezvani dwepen met hun 'dark side', en ook de Jaguar laat zich van zijn duistere, dierlijke kant zien.' 

We hadden het niet beter kunnen zeggen, gewoon omdat we dat niet kunnen. De complete serie wordt 'op een later tijdstip' gepresenteerd, hierbij alvast een paar voorbeelden.

 

Reacties

Meer van TopGear