Voor Lamborghini kan het nieuwe jaar beginnen. Zowel de Gallardo als de Murciélago LP640 zijn voor 2008 op enkele punten verbeterd. Bij beide auto’s is er wat geschaafd aan het interieur, de standaarduitrusting werd iets uitgebreid en als klap op de vuurpijl geeft Lamborghini je voortaan drie jaar garantie. Zonder kilometerbeperking.

Heel schokkend zijn de wijzigingen overigens niet. Voor de Gallardo blijft een en ander beperkt tot de toevoeging van een boordcomputer en verwarmbare buitenspiegels, ander stiksel in de stoelen en een beige softtop voor de Gallardo Spyder. En voor muziekfanaten is er goed nieuws, want voortaan kun je in de Gallardo en de Murciélago je iPod aansluiten op de geluidsinstallatie.

In de Murciélago krijg je verder nog een navigatiesysteem en een stuurwiel dat is afgewerkt met geperforeerd leer. Nog meer schokkend nieuws? Nauwelijks, of het moet zijn dat we in het interieur hier en daar wat extra carbonfiber ontwaren. En als je gaat voor de Roadster, dan kun je voortaan kiezen voor een donkerblauw of grijs dak.

Reacties