Wereldkampioen motorcross worden legt je bepaald geen windeieren, zo bewijst de Lamborghini Huracán van Jeffrey Herlings. De 24-jarige MXGP-held Herlings trakteerde zichzelf recentelijk op een nieuw speeltje. En gebruikt hem speciaal voor Instagram als stoel.

Jeffrey Herlings, onthou die naam, als je hem nog niet kende. De motorcrosser werd al vanaf zijn kinderjaren klaargestoomd om mee te doen met de wereldtop. In september werd al die voorbereiding dan eindelijk bekroond: KTM-rijder Herlings werd wereldkampioen MXGP, de koningsklasse binnen de motorcrosssport. Als eerste Nederlander ooit.

Met zo’n prestatie op zak, mag je jezelf best even kietelen. Zeker als je al een tijdje als motorcrossmilonair door het leven gaat. Met een Lamborghini Huracán, bijvoorbeeld. De weg ernaartoe was er duidelijk eentje van vallen en opstaan – kijk maar naar z’n kapotte broek- dus deelt Jeffrey Herlings zijn nieuwe aanwinst trots op Instagram. Woorden schieten – gezien de veelheid aan vlammende emoji – duidelijk tekort, maar Herlings weet er in een scherp moment nog wel de hashtag #mynewtoy uit te persen.

Welke uitvoering Herlings hier precies te pakken heeft, weten we niet. Maar zijn Huracán lijkt getrakteerd op een kek mat wrapje met een paar snelle strepen erover. En striping a là Performante on the side. Oh, Jeffrey, als je meeleest: revven kan, maar wel met mate.

Lamborghini Huracán van Jeffrey Herlings

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?? ♛ ♛ ♛ ♛ ?? #mynewtoy. ?@rickheusschen

Een bericht gedeeld door Jeffrey Herlings (@jeffrey_herlings84) op

Beeld: Rick Heusschen

Advertentie

Reacties

  • Aryen heeft op 7 februari 2019 geschreven:

    Aangezien Akrapovic de uitlaten verzorgt van zijn werktuig, heeft hij op deze Lambo ook een full system Akra laten bouwen (vermoedelijk voor weinig).

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie