Deze Lamborghini-meneer met een kort lontje heeft geen internet; er is geen andere verklaring mogelijk. Als je ook maar drie minuten van je leven op het internet hebt gekeken, weet je dat de legendarische zes-in-lijn van de Nissan Skyline GT-R in staat is om verbazingwekkende vermogenscijfers te produceren.

Een wijze les dus voor iedereen die een dragrace wil aangaan met de Godzilla van Nissan: als de dumpvalve nog luider is dan het gestamp van je bovenburen om 01:00 uur ‘s nachts, dan ga je niet winnen.

De Lamborghini Huracán-bestuurder is niet onder de indruk van de ‘Barbie-Skyline’ en durft de weddenschap wel aan met een pot van 9.000 dollar. Hij is zich niet bewust dat de Skyline R32 GT-R een nieuwere RB26-motor heeft met dik 800 pk. Iets meer dan de 610 pk van de Huracán. Dat de eigenaar van de Skyline jokt over het vermogen, is ook niet zo netjes. De Lamboman is niet blij met de uitkomst van de dragrace en laat dat duidelijk merken. Iets zegt ons dat we misschien in een goed geconstrueerde hoax trappen, maar dat maakt het filmpje niet minder leuk.

Lamborghini Huracán vs Nissan Skyline R32 GT-R

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)