Nee, dit gaat niet over een nieuwe Lamborghini. Dit bericht gaat over koffie. Omdat een beetje automagazine bestaat bij de gratie van grote hoeveelheden cafeïne, zijn we zeer verheugd over de komst van dit fraaie warmhoudplaatje van Lamborghini.
 
Vreemd genoeg zijn er best overeenkomsten te vinden tussen dit Lamborghini Torino cappuccinoapparaat en de vierwielers van het merk. Het ding wordt bijvoorbeeld in een beperkte oplage van 1.000 exemplaren met de hand en met veel oog voor detail gemaakt. Compleet met het logo van de trotse stier, en een heuse schakelpook waarmee je tijdens het wachten op je espresso kunt doen alsof… juist. Een prijs van 1.350 euro is overigens ook best exclusief voor een kopje koffie.
 
Als die prijs je voor onoverkomelijke problemen stelt, dan kun je altijd nog kiezen voor een set van vier kopjes met schotels. Die heb je voor een bescheiden 60 euro. Ook teveel? Pak dan een zak koffiebonen. Door Lamborghini zelf geroosterd. Op de uitlaat van de Gallardo Spyder van Jeremy wellicht?

Reacties

Meer van TopGear