(advertorial)

Een crossover waarmee je niet eens door een diepe plas kunt rijden, dat is toch hetzelfde als rubberen laarzen met een open neus? Juist. Je wilt een auto die niet zijn neus ophaalt voor avontuur. Waarmee je meer kunt. De veelzijdige Land Rover Discovery Sport is niet voor niets de absolute maatstaf in het compacte premium-SUV-segment. Je hebt nu écht geen excuus meer om voor een halfbakken crossover te kiezen, want met de rijk uitgeruste voorraadmodellen van Land Rover is het snel en voordelig rijden.

Zoals gebruikelijk bij Land Rover onderscheidt de Discovery Sport zich met modderverslindende capaciteiten. Vind maar eens een plas, veld of tropisch regenwoud waar de Discovery niet doorheen kan. Bovendien biedt de Discovery Sport (net als de grotere Discovery) de optie van zeven zitplaatsen, zonder dat de buitenafmetingen groeien.

Die ruige terreincapaciteiten doen geen afbreuk aan het voorkomen. Zowel exterieur als interieur kenmerken zich door een progressief design, met een hoogwaardige interpretatie van bekende Discovery-designelementen. Geen wonder dat de Disco Sport in korte tijd is uitgegroeid tot het bestverkochte model van Land Rover.

De Land Rover Discovery Sport doet wat je van een Land Rover verwacht

De Land Rover Discovery Sport biedt een royale uitrusting, met standaard lichtmetalen velgen, Land Rover-audiosysteem, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels, elektrische stuurbekrachtiging, keyless start, airconditioning, Bluetooth mobiele telefoon-integratie en Bluetooth audiostreaming van op een telefoon opgeslagen muziek naar het audiosysteem.

Bovendien zijn de voorraadmodellen van de Discovery Sport extra aantrekkelijk. Niet alleen omdat je snel kunt rijden, ‘Instapklaar avontuur’ noemt Land Rover dat, maar ook omdat je kunt profiteren van een korting die kan oplopen tot € 5.500. Dan weet je het wel, toch?

De voorraadmodellen van de Discovery Sport bieden nog meer en zijn stuk voor stuk minimaal uitgerust met InControl Touch SD-navigatiesysteem, Park Distance Control (PDC) achter, dual-zone automatische airconditioning, schemersensor voor de koplampen, regensensoren voor de ruitenwissers, twee USB-poorten met oplaadfunctie, cruise control, stoelbekleding in generfd leer en stof, en stuur in leer met multifunctionele bedieningstoetsen.

Interesse? Kijk hier voor het aanbod!Advertentie
Advertentie