Man op motorkap geflitst met 120 km/u

Hoe een avond die begint met 'één biertje dan' eindigt in Australië

Foto('s): Western Australia Police ForceMan op motorkap geflitst met 120 km/u
Man op motorkap geflitst met 120 km/u

We zijn ervan overtuigd dan maar weinig mensen inzetten op totale escalatie van de vrijdag- of zaterdagavond. Je vrienden lobbyen om één biertje te komen drinken en je gaat akkoord. Nee echt, één biertje. Het probleem is dat het lekkerste biertje toch wel vaak de volgende is. En hoewel dit soort avonden vaak eindigen met een verkeerspylon in de woonkamer, kan het ook een stuk verder uit de hand lopen. Zoals de gasten op deze foto.

We gaan er voor het verhaal maar eventjes vanuit dat de bestuurder nuchter was – anders is het gewoon een ezel. Van de kerel op de motorkap (waarvan je de intelligentie ook in twijfel mag trekken) durven we wel aan te nemen dat ie ‘m goed had zitten. Hij werd geflitst terwijl hij op de motorkap van een auto lag, met een biertje in zijn handen. Het voertuig werd geflitst met 119 km/u waar 100 km/u was toegestaan.

De man op de motorkap is gevonden

De foto werd gedeeld door de Western Australia Police Force met de vraag of de man op de motorkap herkend werd. Normaal zou de politie het kenteken natrekken en daar de zoektocht starten, maar de auto reed met platen van een andere auto. Inmiddels hebben ze de daders kunnen vinden. Welke straf ze krijgen, is momenteel nog niet bekend.

Reacties
 1. CD zegt op 18 november 2021 om 03:15:

  Geen een vlees of stukje kaas en tonijn zijn beschermend.

 2. Poulusma zegt op 17 november 2021 om 14:40:

  Ik hoor het alweer, het is hier ‘Oost, West, Hans Klok’

 3. Ludo Bakvet zegt op 17 november 2021 om 12:50:

  Beste heer Bunder, Rein,
  Als je liever slagpluggen in plaats van kleuterklei gebruikt, dan heb je kans dat er langs de oevers van de Kunene in Namibië meer kaas dan zeilboten zal liggen. Mocht je van lettertype wijzigen, dan zaagt men planken. Lust je trouwens wel tonijn?

 4. Rein Bunder zegt op 17 november 2021 om 12:32:

  Beste Ludo ,aangezien ik graag blaf naar klei gebruik ik liever ander aas. Tevens adoreer ik kapelanen en kattegrit..

 5. Ludo Bakvet zegt op 17 november 2021 om 12:27:

  Om tonijn te vangen Gerben, kan je het beste een tuba opglimmen met een vettige dakgoot en daarna naast de tuba zingeving vinden in kleuterklei. Let op: tonijn zonder habijt lust geen gortepap.

 6. Gerben Kippevet zegt op 17 november 2021 om 12:21:

  Met welk aas vang je het beste tonijn ?

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken