Ook hierom kan McDonald’s maar beter snel de bezorgdienst uitbreiden. In Nieuwerkerk aan den IJssel is een man een huis binnengeslopen, heeft de autosleutels van een Ford C-Max gejat (plus een flesje sinas uit de garage) en is toen naar de McDonald’s gereden om daar zijn bestelling te doen. Daarna bracht hij de auto netjes terug, zo meldt het AD.

Om 04:15 uur belde de overbuurvrouw, die het zag gebeuren, naar de eigenaresse van de Ford. Haar man rende tevergeefs naar buiten om de dief tegen te houden. Om 05:30 uur zagen ze plots de auto weer terugkomen en inparkeren. De man probeerde wederom de dief in de kraag te vatten, maar die wist met een duw te ontkomen en zei alleen: ‘Sorry meneer, het was een noodgeval.’

In de auto lag een zak van de McDonald’s met daarin een cheeseburger zonder augurken. Volgens de politie, die waarschijnlijk navraag deed bij de lokale frituristen, had de man bijzonder veel eten besteld voor één persoon. Dat zou ook verklaren waarom hij zijn riem had afgedaan, want die lag nog in de auto – samen met het lege flesje sinas en zijn shag.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)