Elke koude start van een verbrandingsmotor zorgt voor een hoop slijtage en een koude motor verbruikt veel meer dan eentje die na een kwartiertje rijden de optimale temperatuur heeft bereikt, inclusief de nodige extra uitstoot. Door even op en neer naar de McDonald’s te rijden in de auto, geef je dus eigenlijk een kleuter chronische bronchitis. Gelukkig kun je nu jouw steentje bijdragen aan het redden van de planeet door je papieren zak obesitas thuis te laten bezorgen.

McDonald’s en Thuisbezorgd starten een proef waarbij je via de bekende oranje app je burgers thuis kunt laten bezorgen. Ze starten maandag in Maastricht en breiden daarna rustig uit naar andere steden. In totaal telt Nederland 252 restaurants van McDonald’s. De calorie-koeriers komen op de elektrische fiets en de enige uitstoot komt van het restje Mexicaans dat ze in hun pauze mochten oppeuzelen.

McDonald’s bezorgen is niet nieuw

In steden waar Uber Eats aanwezig is, kon je al Maccie laten bezorgen. Op dit moment worden er per week 350 bestellingen in Nederland thuisbezorgd en de verwachting is dat dit enkel zal blijven groeien de aankomende jaren. Geen moment te vroeg, want in sommige plaatsen op de wereld is de McDrive al verboden.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie