Aanschouw, dit is de Mansory Mercedes-AMG G 63 P900 Special Edition UAE. Als je de buitenkant al erg vindt, check dan vooral niet het interieur. Behalve als je fan bent van het outfit van de basketbalploeg LA Lakers. Je kent de hemdjes wel. UAE staat in dit geval voor United Arab Emirates, wat wij gewoon de Verenigde Arabische Emiraten noemen. De auto viert de 50e verjaardag van de VAE.

Mansory ging aan de slag met geperst koolstofvezel, dat je aan de binnen- en de buitenkant tegenkomt. Voor het interieur roerde Mansory zelfs bladgoud (of iets wat erop lijkt) door het spul. Onze mening of de kleurencombinatie paars met geel mag duidelijk zijn, maar we moeten toegeven dat we niet volledig kunnen haten op de keuze voor twee verschillende stoelkleuren. Misschien is het nostalgie uit de tijd dat we nog maar geld hadden voor één kuipstoel in onze eigen auto.

De Mansory Mercedes G-klasse heeft ook meer vermogen

Mansory ging ook aan de slag met de 4,0-liter V8. Het vermogen werd verhoogd naar 900 pk en 1.200 Nm. Wat de nieuwe sprintcijfers zijn of wat de nieuwe topsnelheid is, is niet bekend. Snel genoeg, dunkt ons. Wat de Mansory Mercedes-AMG G 63 moet kosten, is niet bekend.

Reacties

  • Trixie heeft op 29 maart 2022 geschreven:

    Het is een echte auto begrijp ik. Ik dacht dat het een lego model was (uit de Kruidvat uitverkoop)

    Reageer
  • Ralph heeft op 10 januari 2022 geschreven:

    Mijn hemel… Ik hoef dat ding voor niets nog niet te hebben…

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)