Appartementje in Monaco, privéjet op het vliegveld en een superjacht in de haven. De hardwerkende Max Verstappen pot in ieder geval niet al zijn centjes op. Volgens YouTube-kanaal eSysman SuperYachts zou Verstappen de kersverse eigenaar zijn van het superjacht Bagheera.

Update: Andere bronnen binnen de jachtwereld beweren dat het verhaal volledige onzin is. Ga er maar eventjes van uit dat het niet klopt, totdat Max Verstappen het nieuws zelf bevestigt.

Het schip werd gebouwd in Amerika, ging in 2005 te water en kreeg in 2016 zijn eerste make-over. Niet al te lang geleden werd de Bagheera in Nederland gespot in Urk, waar schijnbaar de jetski-garage verdween en er een jacuzzi voor in de plaats kwam. Boven op het dek zou ook nog een infinity-zwembad zijn. In totaal zijn er drie verdiepingen. Het schip van ruim 36 meter heette ooit DB9, wat een passende naam was geweest toen Aston Martin nog Red Bull sponsorde. Verstappen reageerde zelf nog niet op het nieuws over het jacht.

Twee motoren van 2.750 pk

De vermeende superjacht van Max Verstappen is momenteel nog te vinden op diverse websites. Op Charterworld staat de Bagheera nog te huur voor 88.000 euro per week. Daar melden ze ook dat de boot 30 knopen haalt, zo’n 55 km/u. Twee motoren van elk 2.750 pk zorgen voor de aandrijving. Volgens de verhuurpagina biedt de boot plek aan negen gasten in vier cabines. Ook zouden er vijf bemanningsleden nodig zijn. Andere faciliteiten zijn een iPod-dock, een bar, mooie badkamers en uiteraard genoeg plekken om te loungen.

Wat kost het superjacht van Max Verstappen?

Volgens Boat International was de vraagprijs van de Bagheera 4,8 miljoen euro. De uiteindelijke verkoopprijs is niet bekend. Volgens F1 Maximaal verdient Max Verstappen dit jaar minimaal 33 miljoen euro bij Red Bull, en dat is nog zonder de inkomsten van alle shirtjes en petten. Je kunt dus gerust stellen dat de jonge F1-coureur het wel zou kunnen lijden. Het zou wel een toplocatie zijn om een wereldkampioenschap te winnen, dus hij zou het nog kunnen huren.

‘Max Verstappen koopt superjacht Bagheera’

Advertentie

Reacties

 • NLMarine heeft op 15 juli 2021 geschreven:

  Nee hoor het schip is niet door Max gekocht, de echte eigenaar is toevallig ook een Nederlander maar heeft niks met Max te maken. Leuk geprobeerd maar er klopt niks van dit verhaal 😉

  Reageer
 • Michel heeft op 15 juli 2021 geschreven:

  Max verdient zijn geld zelf en hoe je het ook bekijkt, het is een sport met vele gevaren die maar door een beperkt aantal mensen uitgeoefend kan worden. Hij heeft groot gelijk dat hij zichzelf en de mensen om hem heen in de watten legt, oppotten is ook zonde en een paar maanden rijden levert genoeg op om de rest van z’n leven in luxe te leven, dus Max : neem het er van!

  Reageer
 • P.max heeft op 14 juli 2021 geschreven:

  Wel gezien het feit dat max al sinds 2017 in de F1 zit.
  En jaarlijks zeg maar 30.0000 op strijkt op jaarbasis
  Zou dit best mogelijk kunnen zijn.
  En op jaarbasis bedoel ik ook het sponsor geld..
  Dus!!
  Het kan!!

  • Collin heeft op 14 juli 2021 geschreven:

   denk dat je jaarlijks op jaarbasis 2 nulletjes vergeten bent 🙂

   Reageer
  Reageer
 • Jaapio heeft op 14 juli 2021 geschreven:

  Het is op Urk ipv in Urk

  • jan heeft op 17 juli 2021 geschreven:

   Urk is geen eiland meer. Dus in Urk.

   Reageer
  Reageer
 • Av heeft op 14 juli 2021 geschreven:

  Een I pod dock….. 🤣 😂 🤣 😂 🤣

  Reageer
 • Dutchy heeft op 14 juli 2021 geschreven:

  Lijkt me zo wie zo vreemd dat Max de Jetski garage heeft vervangen voor een Jacuzzi, als er een ding is wat hij graag doe is op een red-bull jetski capriolen uithalen.

  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie