(advertorial)

Als jij de laatste jaren in een leaseauto ‘mocht’ rijden: we hebben met je te doen gehad. Want om nog een beetje voordelig uit te komen was je veroordeeld tot een geestdodende hybride, SlowMotion of andere spaardiesel. En die hadden één ding gemeen: rijplezier stond ergens onderaan het prioriteitenlijstje. Maar die tijd is voorbij. Eindelijk!

De drie R’S van de Mazda CX-5

Goed, de tijd van de lease-koopjes is geschiedenis, maar bekijk het van de zonnige kant: nu kun je ook als leaser een auto rijden die je naast ‘transport’ ook nog eens ‘De Drie R’s’ opleveren: Rijplezier, Representativiteit en eh… je innerlijke Racecoureur eindelijk eens wat te doen geven. En dan weet jij al precies op welke auto wij doelen.

Welke dan?

Als je ons een béétje in de gaten houdt, weet je dat wij, als geld wel degelijk een rol speelt, een woeste voorkeur hebben voor de Mazda CX-5. Echt: er zijn weinig andere auto’s die de huidige tijdsgeest zo bij zijn lurven pakken als de CX-5. SUV/Crossover? Check. Dus die fijne hoge zitpositie? Check. Ruimte? Dubbelcheck. Mooi? Hallo: check dat uiterlijk dan! Kun je er een beetje fatsoenlijk bij klanten mee aankomen? Nou en of! Connectiviteit? Check. En dan zijn er nog een paar bonussen…

Bonussen?

Ja, want een CX-5 leasen is lang niet zo duur als je denkt. Kapot gaan Mazda’s nu eenmaal niet en dat heeft z’n weerslag op de leaseprijs. Ook de hoge restwaarde zie je terug in het relatief vriendelijke maandbedrag. Maar (als je eerlijk bent) veel belangrijker: een CX-5 rijdt gewoon fantastisch! Besturing, onderstel, motoren, zitcomfort: alles is erop gericht je één te voelen met je auto. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vlekkeloze afwerking, zéér riante uitrusting en het hoge veiligheidsniveau, onder meer door de vele elektronische hulpsystemen die als engeltjes over je schouder meekijken. Trouwens: wil je nóg meer comfort, dan is het handig om te weten dat een automatische versnellingsbak maar € 1.000 extra kost!

Meer weten?

Doe jezelf dat plezier en maak van je volgende leaseauto een Mazda CX-5. Als je meer wilt weten over de CX-5 in het algemeen of de aantrekkelijke lease-voorwaarden in het bijzonder, klik dan op de knop hieronder. Doen!

preview