McLaren 570S inladen: niet zo dus

Au! Waarom je een McLaren niet in zijn versnelling moet laten staan tijdens het inladen...

mclaren 570s fail
mclaren 570s fail

Weet je nog, in 2008, toen we het nog allemaal heel cool vonden om ‘FAIL’ te roepen wanneer iets mis ging? Vandaag doen we het gewoon nog een keer.

De McLaren 570S heeft van die prachtige vleugeldeuren. Erg cool als je voor het oog van een terras elegant instapt, maar minder handig als je een lage parkeergarage hebt. Of wanneer je de auto in een trailer moet laden en je de auto vergeet in neutraal te zetten. Een feit dat deze Arabische McLaren 570s in levende lijve ondervindt.

De pijnlijke Mclaren 570S fail speelt zich af bij Louwman Exclusive in Nederland. De auto is deelnemer van de rally van de Supercars Club Arabia die vorige maand door ons land trok. Echt medelijden kunnen we niet hebben, ongetwijfeld heeft de eigenaar nog een reserve-McLaren ergens staan. Of tien.

Edit: de video is door de uploader offline gehaald. Kijk dan maar naar een tienjarige die een betere burnout doet dan jij

Bekijk de McLaren 570S fail

Reacties
  1. jonathan zegt op 14 september 2016 om 16:20:

    Toen ik eens mijn garage inreed, schampte ik met mijn fietsstuur en mijn hand langs de muur, toen had ik een flinke schaafwond op de bovenkant van mijn hand. Au

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken