In bepaalde huizen met een gietvloer mag je niet eens met je schoenen naar binnen – bij dit huis gaat het net even anders. Deze Nederlanders lieten een huis in Arnhem inrichten waarbij de auto, in dit geval een McLaren 570S, binnen geparkeerd kan worden. Het was al sinds zijn jeugd een droom van een van de bewoners.

Tussen de parkeerplaats van de McLaren 570S en de motorfiets zit een glazen wand om de kou buiten te houden. De eettafel biedt uitzicht op de appetijtelijke supercar. Wel opletten dat je goed je aandacht verdeelt tijdens een romantisch etentje. Op de schoorsteenmantel staan nog twee foto’s van McLarens.

Hoewel de bewoner overduidelijk een enorme autoliefhebber is, is de rest van het huis geen uit de kluiten gewassen man cave vol automeubels. En dat is ook niet nodig als je een auto in je huis kunt parkeren. Op andere plekken in het huis kreeg de andere bewoonster de kans om haar dromen uit te voeren, met onder meer een mooie badkamer.

‘En ook de keuze om de McLaren in het zicht te zetten, is een goede geweest. En natuurlijk trek je er de aandacht mee. Maar dat vind ik prima, ik geniet er zelfs van. Ik deel deze auto graag met de rest van de wereld, met iedereen die er een passie voor heeft’, zegt de bewoner tegen The Art of Living.

Foto’s: Jaro van Meerten via The Art of Living

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)