Carlsson heeft een gruwelijke bloedhekel aan banden of aandelen in Michelin. Hoe verklaar je anders dat de tuner 633 pk (+113) en 825 Nm (+125) in de C-klasse duwt? Al het vermogen van de Mercedes-AMG CC63S (want zo heet hij nu, volgens Carlsson) gaat namelijk naar de achterste Michelin Pilot Super Sports. Die verdwijnen in luttele seconden.

Als de gripgoden je goed gezind zijn en je jezelf niet verhult in een grote wolk verbrand rubber, schiet je in 3,8 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u. Mocht je de launch verpesten, kun je maar beter je astma-inhalator bij je hebben.

Wat zijn die zwarte dingen op de Mercedes-AMG CC63S?

En wat is een vermogend tuningschepsel zonder koolstofvezel? Dus: koolstofvezel alles op de Mercedes-AMG CC63S. De accessoires komen in twee pakketten: een van 9.990 euro en de andere kost 15.990 euro. De prijs van de motortuning vertelt Carlsson er nog even niet bij.

Verder schijnt het ding volgens Carlsson een spectaculair blauw leren interieur te hebben, maar die foto’s is de tuner vergeten bij te voegen. Mis je waarschijnlijk niets aan.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)