Het is natuurlijke extreem vervelend als je fanmail uit Leeuwarden ontvangt, met daarin de roep om een onvrijwillige bijdrage aan de staatskas. En al helemaal als je de boete niet eens zelf hebt gereden. Daarom willen mensen vaak niet hun kenteken herkenbaar op het internet hebben. Al kun je je afvragen of het de moeite waard is om te verbergen bij een auto waarvan er duizenden zijn verkocht. Hoe dan ook: als je ervoor kiest om je kenteken onherkenbaar te maken op het internet, doe het dan goed. Deze mevrouw zette haar Citroën C3 te koop, maar dacht even niet zo goed na. Overigens: haar pincode is 3333 – ze vertelt alleen de volgorde niet. Wat zou haar kenteken toch zijn?
Advertentie

Reacties

 • T8T heeft op 1 mei 2020 geschreven:

  Laten mijn ouders nou zo’n hok hebben.
  Ik ga geen foto ervan online zetten, want anders maken ze in India er een Peugeot 206 van.

  Reageer
 • Marcel heeft op 6 april 2020 geschreven:

  Criminelen gaan echt niet in een rode C3 rijden 🤪

  Reageer
 • HCarspotter heeft op 9 februari 2018 geschreven:

  Datum laatste tenaamstelling 02/02/2018
  Hij is verkocht 🙂

  Reageer
 • Wouter heeft op 30 januari 2018 geschreven:

  Dit ia toch absoluut geniaal!! Je verkoopt je auto waar niks speciaals aan is. Dus hij verdwijnt al snel tussen de zee van duizende tekoop staande auto’s. Dus wat doe je? Je vezint een manier waar door jouw advertentie duizenden keren word gedeelt en zelfs op de site van topgear word gezet. Dit is als je het mij vraagt de perfecte verkoop techniek….

  Of de verkoper is inderdaad te dom voor woorden.

  Reageer
 • R heeft op 26 januari 2018 geschreven:

  Wanneer 1+1 geen twee is….

  Reageer
 • Nihad heeft op 24 januari 2018 geschreven:

  Kentekens worden verborgen omdat er online criminelen op zoek naar zijn kentekens, die bij een bepaalde auto/model en kleur passen. Zodat ze deze kentekens kunnen namaken op hun gestolen auto en hiermee dus “onopvallend” kunnen rondrijden en illegale activiteiten kunnen blijven doen, want de auto is niet als gestolen gemeld en niet opvallen.

  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie