Mevrouw zet een auto te koop, maar denkt niet zo goed na

En daar kun jij dan weer smakelijk om lachen

Mevrouw zet een auto te koop, maar denkt niet zo goed na
Mevrouw zet een auto te koop, maar denkt niet zo goed na

Het is voor ons altijd een groot raadsel geweest waarom mensen hun kenteken verstoppen op het internet wanneer ze geen illegale dingen doen. Iedereen op straat ziet je kenteken en alle honderden mensen die je op de snelweg passeert (of in het geval van deze auto: die jou passeren), zien hem ook. En als je wel het boefje uithangt: zet het dan gewoon niet op het internet.

Hoe dan ook: als je ervoor kiest om je kenteken onherkenbaar te maken op het internet, doe het dan goed. Deze mevrouw zette haar Citroën C3 te koop, maar dacht even niet zo goed na. Overigens: haar pincode is 3333 – ze vertelt alleen de volgorde niet.

Wat zou haar kenteken toch zijn?

Reacties
 1. HCarspotter zegt op 9 februari 2018 om 15:27:

  Datum laatste tenaamstelling 02/02/2018
  Hij is verkocht 🙂

 2. Wouter zegt op 30 januari 2018 om 19:22:

  Dit ia toch absoluut geniaal!! Je verkoopt je auto waar niks speciaals aan is. Dus hij verdwijnt al snel tussen de zee van duizende tekoop staande auto’s. Dus wat doe je? Je vezint een manier waar door jouw advertentie duizenden keren word gedeelt en zelfs op de site van topgear word gezet. Dit is als je het mij vraagt de perfecte verkoop techniek….

  Of de verkoper is inderdaad te dom voor woorden.

 3. R zegt op 26 januari 2018 om 23:50:

  Wanneer 1+1 geen twee is….

 4. Nihad zegt op 24 januari 2018 om 18:29:

  Kentekens worden verborgen omdat er online criminelen op zoek naar zijn kentekens, die bij een bepaalde auto/model en kleur passen. Zodat ze deze kentekens kunnen namaken op hun gestolen auto en hiermee dus “onopvallend” kunnen rondrijden en illegale activiteiten kunnen blijven doen, want de auto is niet als gestolen gemeld en niet opvallen.

Geef een reactie

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws