(advertorial)

Natuurlijk: we snappen het heel goed als je nog twijfelt. Als je nog boordevol vragen zit, qua elektrische auto. Wat zou het fijn zijn als er gewoon een elektrische auto was die al die vraagtekens omzette in uitroeptekens. Nou, die auto is er: de MG MARVEL R Electric. Je wilt antwoorden? Komen ze!

Kom je wel ver genoeg met zo’n MG MARVEL R Electric?

Echt wel. De actieradius van de MG MARVEL R Electric is 402 kilometer – riant genoeg voor je dagelijkse ritten, ook als ze wat verder weg zijn. Sterker: als je op een béétje overzichtelijk afstand van je werk woont, hoef je hem waarschijnlijk maar een keer in de week op te laden. En mocht je eens wat verder willen of moeten: bij een snellader zit hij binnen een half uur weer zo goed als vol. Even de benen strekken, kopje koffie, Insta checken en door. Zo makkelijk kan elektrisch rijden zijn.

Lever ik niet enorm in ten opzichte van mijn huidige auto?

We weten natuurlijk niet wat je nu rijdt, maar we durven rustig aan: in 99 procent van de gevallen ga je er keihard op vooruit. Neem de ruimte. De MG MARVEL R Electric heeft geen versnellingsbak, dus van die hinderlijke tunnel die nu recht door je auto loopt, ben je al af. Waar bij jou waarschijnlijk de motor zit, voorin dus, kun je bij de MARVEL R Electric gewoon nog eens 150 liter rommel kwijt. En neem het bedieningsgemak: het enorme, 19,4 inch grote touchscreen maakt alles zó veel simpeler. Voeg daarbij de comfortabele stoelen, de perfecte afwerking met fraaie materialen… En de MG MARVEL R Electric is natuurlijk een plaatje om te zien. Nee, als je je nou érgens geen zorgen over hoeft te maken…

Ik hou van écht autorijden – is zo’n elektrische auto niet saai?

Saai? Hilarisch zul je bedoelen. Met zijn drie motoren is de MARVEL R Electric goed voor maar liefst 288 pk! Dat betekent dat je in minder dan 5 tellen (4,9 om precies te zijn) naar 100 km/u optrekt. Hoe snel deed je dat nu ook alweer..? En doordat de accu’s helemaal onderin zitten, heeft de MG ook nog eens een uiterst laag zwaartepunt. Je gaat dus superstabiel, als op rails door bochten. Probeer ze gerust nóg wat sportiever te nemen: je zult verbaasd staan.

Is zo’n MG MARVEL R Electric dan niet enorm duur?

Al je al het bovenstaande leest, zou je denken van wel. Maar dat valt dus reuze mee. Hij is er al vanaf € 45.985. Zeker, blijft een klap geld, maar bedenk je wel dat elektrische auto’s veel minder onderhoud nodig hebben en sowieso minder snel kapot gaan. En denk eens aan al die peperdure tankbeurten die je nu nooit meer hoeft te doen. Dat scheelt nogal een slok op een borrel.

Ik moet zeggen: klinkt goed allemaal…

Is het ook. Maar weet je wat je moet doen? Gewoon eens een proefrit maken in zo’n MARVEL R Electric. Dan kun je aan den lijve ondervinden hoe leuk elektrisch rijden kan zijn. Zo’n proefrit is zo geregeld: klik hier en het komt allemaal voor elkaar. Veel plezier!