De Morgan 3Wheeler ken je waarschijnlijk wel, maar wist je dat er sinds dit jaar ook een elektrische variant van is? Je herkent de EV3 aan zijn a-symmetrische front. Of minder subtiel: het is de driewieler die op een cyclops lijkt, dan snap je het ook meteen.

Voor wie bang is dat zijn kinderen nachtmerries krijgen van de eenogige driewieler, is er nu de Morgan EV3 UK 1909 Edition. De gelimiteerde versie is een samenwerking met warenhuisketen Selfridges, die net als Morgan opgericht is in 1909. De retro-futuristische creatie heeft een cosmetische ingreep gehad, en heeft gewoon twee koplampen. Zoals je van een gelimiteerde uitvoering mag verwachten wordt er gestrooid met bijzondere kleurtjes en materialen. Het nieuwe interieur is een mix van hout en aluminium en aan de buitenkant hangt een koperen plakkaat van Selfridges & Co. De Morgan EV3 rijdt zo’n 209 kilometer op één volle acculading en de topsnelheid is ongeveer 140 km/u.

UK 1909 Edition Driving Kit

Bij zo’n bijzondere creatie mag een bijpassende outfit niet ontbreken. Exclusief voor klanten van de gelimiteerde versie van de Morgan EV3, introduceert Selfridges de UK 1909 Edition Driving Kit. De tiendelige garderobe bestaat uit jas, een overal, handschoenen, twee paar schoenen, een muts, een bril, nog een jas, een sjaal en een koffer die precies op de EV3 past. Het lijkt allemaal uit 1909 afkomstig te zijn.

Morgan EV3 Junior

Aan de traumatiseerde kinderen van de EV3 is ook gedacht: de EV3 Junior is een kleine (eenpersoons) versie speciaal voor de jonge bestuurder. Deze wordt leverbaar in een stel vrolijke kleuren.

De prijzen van al het moois is nog niet bekend. De reguliere Morgan EV3 kost rond de 60.000 euro, dus tel daar maar nog iets bij op.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)