Het gaat dit seizoen niet zo lekker met Marc Márquez. De achtvoudig wereldkampioen op de motor – waarvan zes keer bij de MotoGP – startte nog maar drie van de acht races in 2023. Daardoor staat hij negentiende van de 28 rijders in het klassement. Het hakt er kennelijk zo erg in bij de Spaanse motorrijder dat hij een centje moet bijverdienen. Voor het eerste weekend van september kun je de trailer van Márquez boeken via Airbnb.

De betreffende racetrailer is 50 vierkante meter groot en is van alle gemakken voorzien. Denk aan een keuken, airconditioning en een woongedeelte. Overal waar je kijkt, kom je memorabilia van de MotoGP-rijder tegen. Er hangen pakken en helmen van de rijder, maar ook motoronderdelen, foto’s en trofeeën.

Daar komt nog bovenop dat de trailer in de paddock staat van het Circuit de Barcelona-Catalunya in het weekend van 2 en 3 september. Precies op het moment dat de MotoGP er racet. Ook bij de prijs inbegrepen zijn toegangspassen tot de pits, een rondleiding door de paddock en VIP-plaatsen tijdens de race. Daarnaast hoef je niet te zorgen voor je eigen eten en kun je het circuit oefenen op een simulator.

Wat betaal je voor de Airbnb van Marc Márquez?

Voor een overnachting voor twee personen, inclusief al het bovenstaande, rekent Márquez de schappelijke prijs van 93 euro (een verwijzing naar zijn racenummer dat je overal tegenkomt). Boeken kan vanaf 19 juli via de website van Airbnb. Het betreft dus één trailer voor één nacht voor twee personen, dus mocht je dit wel zien zitten, zorg dan dat je op 19 juli om 19:00 uur klaar zit om de kamer te boeken. Oh, en doe Márquez een lol en geef zijn accommodatie meteen even vijf sterren.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie