Knipperlichten zijn misschien niet favoriet onder BMW-rijders, maar je kunt er zeker van zijn dat de bestuurder van deze BMW M3 Touring wel knipperende lichten gaat gebruiken. Aan de stickers kon je al zien dat dit de nieuwe safetycar voor de MotoGP is. In augustus ga je hem voor het eerst zien tijdens de GP van Groot-Brittannië.

Niet alleen is dit je eerste blik op de nieuwe safetycar voor de MotoGP, deze M3 laat gelijk zien welke onderdeeltjes je kunt kiezen uit de M Performance Parts-catalogus. De onderdelen zijn min of meer hetzelfde als bij de M3 Sedan en de M4 Coupé, minus de extra achterspoiler. De spoiler op het dak van de M3 Touring vond BMW al goed genoeg.

Voor als je niet door de stickers heen kunt kijken, toont BMW deze week ook een matzwarte M3 Touring met een hoop koolstofvezel spulletjes op Goodwood. Deze heeft gelukkig wel de normale uitlaten. Hierbij geldt dan wel weer dat je wel even door de druppels heen moet kijken, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dat je wel gaat lukken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)