Wist je al dat je de motor uit de Challenger Hellcat gewoon los kunt bestellen? Als je een beetje dezelfde gedachtegang hebt als wij, zit je waarschijnlijk al te dromen waar je die motor allemaal in zou kunnen lepelen. Bijvoorbeeld in je afgeragde Starlet, voor extra komisch effect. Maar dan komt de realiteit weer rauw op je dak vallen, waardoor je beseft dat je helemaal geen 20.000 euro te besteden hebt. Je droom spat uiteen en een leeg gevoel is alles wat overblijft.

Zoals zo vaak schiet ook nu AliExpress je te hulp om je een schrale troost te bieden. Daar kun je namelijk een motorblok kopen, waarvan de prijs maar drie procent bedraagt van die van de Hellcat-motor. Voor slechts 555 euro kun je hem uit China laten komen.

Wat voor motorblok krijg je dan?

Als je vaker op TopGear.nl komt, weet je dat het nieuws vanaf hier steeds minder goed wordt. Het motorblok op AliExpress komt in verschillende versies, maar de meest krachtige viercilinder benzinemotor heeft 61 pk. Tenminste, dat staat aangegeven. Als het minder is, zouden we ook niet verbaasd zijn.

Maar hé, bekijk het van de positieve kant: als je kijkt naar de kosten per pk, is deze motor 18,80 euro per pk goedkoper dan de Hellcat. En wil je per se een V8? Koop er dan gewoon twee en las die aan elkaar. Zie je? Met ons nuttige consumentenadvies denken we in oplossingen, niet in problemen.

Wil je jezelf graag teleurstellen? Dan kun je het motorblok op AliExpress hier bestellen. Houd wel rekening met verzendkosten van 700 euro. Jazeker, de verzending kost meer dan het blok zelf. Mocht je dapper genoeg zijn om er een te bestellen, laat ons dan wel even weten wat je ermee gaat doen.

Reacties

  • Ed heeft op 18 april 2021 geschreven:

    Motortje kost 535,56… Verzending: € 1.062,78

    Reageer
  • Jari heeft op 18 april 2021 geschreven:

    Als jullie mij het geld sponseren dan kijk ik wat ik ermee kan

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)