Attentie oliesjeiks, rappers en leden van koninklijke families. Misschien wil je je nieuwe Rolls-Royce Phantom of Ghost annuleren na het zien van deze video. De nieuwe Bentley Flying Spur komt eraan en brengt zwaar geschut met zich mee. Je dacht dat het een simpele vierdeurs Continental GT zou worden? Denk nog eens…

Na het zien van Bentley’s teaser video voor de volgende generatie van de Bentley Flying Spur denk je vast anders. Het model heeft namelijk iets dat compleet nieuw is voor Bentley, iets waardoor Rolls-Royce maar beter kan oppassen. De nieuwe Flying Spur heeft een gemotoriseerd en intrekbaar ‘Flying B’ grillornament. In de geest van de welbekende ‘Spirit of Ecstasy’ waar Rollers zo gek op zijn.

Nu we die vergelijking toch trekken: ligt het aan ons of licht de “Flying B’ ook op? Dit is de meest luxe variant van ‘shots fired’. Wie heeft de waakhonden losgelaten? Of de butler? We zullen zien wat Bentley van plan is met haar aanstaande Bentley Flying Spur om het gevecht met haar rivalen aan te gaan.

Shots fired met de nieuwe Bentley Flying Spur!

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie