Check het uit, dit is de nieuwe Jeep Compass. De beste auto ever ooit aller tijden. Want de nieuwe Compass ‘onderscheidt zich door best-in-class 4×4 offroad-capaciteit, brandstofefficiënte aandrijflijnen, authentiek Jeep-design, superieure rijdynamiek op de weg en een groot aanbod aan veiligheids- en geavanceerde technologische functies’. Als we het bescheiden persbericht mogen geloven, tenminste.

Daarbij zijn alle andere auto’s vanaf nu overbodig. Jungle verkennen? Jeep Compass. Boodschappen doen? Jeep Compass. Naar een zakelijke afspraak? Jeep Compass. Amateur crashtester? Jeep Compass. Professioneel racecoureur? Jeep Compass. Liefhebber van een groot aanbod veiligheidsfuncties? Jeep Compass. Indruk maken op liefhebbers van authentiek Jeep-design? You guessed it: Jeep Compass.

De nieuwe Jeep Compass komt met zeventien aandrijflijnen

Koop er direct maar twee, want je hebt keuze genoeg: de nieuwe Jeep Compass wordt geleverd met zeventien aandrijflijnen. Je kunt overal ter wereld terecht voor je onderhoud, want de beste auto ooit wordt verkocht in meer dan 100 landen wereldwijd. In Noord-Amerika begint de levering de eerste helft van 2017 en wij moeten wachten tot de tweede helft. Zelden had je zo’n goede reden om te emigreren naar Amerika. Of is het tegenwoordig de enige?

Oké, genoeg sarcasme. De nieuwe Compass ziet er lekker fris uit en als Jeep ook maar de helft van de beloftes waar kan maken, komt het merk met een sterke auto. Wellicht slaat hij zelfs een keer aan in Nederland. Het is in ieder geval een welkome variatie tussen alle Nissan Qashqais en consorten.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear