Hoe blij ze je ook maken, 15 euro voor een setje sokken is gewoon veel geld. Dus hou je zoiets lekker voor op je verlanglijstje en koop je zelf gewoon een goedkoop imitatieproduct op Alibaba. De uitslag op je enkels door de twijfelachtige synthetische materialen neem je maar voor lief. Hetzelfde geldt voor een andere levensbehoefte: gepantserde voertuigen. De gemiddelde kogelkopper kost wel iets meer dan een doorsnee Ford Focus.

Gelukkig kun je ook daarvoor terecht op Alibaba. Neem bijvoorbeeld deze Armored Bulletproof APC. De verkoper heeft er vijf op voorraad en voor 200.000 dollar is ie voor jou. Of deze SinoTruk voor 120.000 dollar. Dit anti-relvoertuig is handig voor als je dicht bij de Kuip of de Johan Cruijff Arena (want zo heet ie nu) woont. Bovenop zit alvast een geschutskoepel, dus daar kun je mooi een paintballgeweer op monteren. Of een waterpistool.

Of wat dacht je van deze namaak-Hummer van Dongfeng? Hilarisch, toch? De gepantserde voertuigen kunnen wereldwijd geleverd worden, maar waarschijnlijk niet gratis dit keer. Wel even tegen je buren zeggen dat ze wellicht een vrij groot pakketje voor je moeten aannemen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie