(advertorial)

De winnares van de OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition is Diana den Boer uit Noord Holland!
Iedereen wordt hartelijk bedankt voor de deelname aan deze actie.

We moeten eerlijk bekennen dat we in de regeltjes hebben gezocht naar een kleine maas waardoor ene T. Geer deze toffe telefoon kon winnen, die toevallig hetzelfde adres heeft als ons hoofdkantoor. Helaas voor ons, en gelukkig voor jou, geeft OPPO deze Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition (ter waarde van 1.599 euro!) echt alleen weg aan een van jullie.

De Find X2 Pro is het nieuwste vlaggenschip van OPPO en is beperkt leverbaar als übervette Automobili Lamborghini Edition, die is geïnspireerd op de Aventador SVJ. De samenwerking – die OPPO en Lamborghini al jaren hebben, ook bij evenementen – ging een heel stuk verder dan alleen wat logootjes; alle accessoires zijn aangepakt en zelfs de verpakking is voorzien van heuse vleugeldeuren.

Voor deze Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition gebruikte OPPO een speciale smeedmethode om het glas te bewerken, die nog nooit eerder werd toegepast op smartphones. Het resultaat is een spectaculair 3D-effect op de achterkant van de telefoon. Om het glas te beschermen, kun je de bijgeleverde Lamborghini-telefoonhoes gebruiken. Een veel toffere en complete kit ga je niet vinden.

Net als de echte Aventador SVJ is dit een van de krachtigste machines in zijn soort die je kunt kopen. De Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition is een allround 5G-smartphone met een van de beste beeldschermen binnen de branche. Het toestel is uitgerust met een 120Hz QHD+ 10bit AMOLED-scherm, razendsnelle 65W SuperVOOC 2.0-oplaadtechnologie, het meest geavanceerde 5G Qualcomm® Snapdragon™ 865 Mobile Platform en een 48 MP Ultra Vision-camerasysteem.

Wat moet ik doen om de OPPO-telefoon te winnen?

Simpel, plaats uiterlijk 31 juli 2020 onderaan deze pagina een reactie en vertel waarom jij deze telefoon zou moeten winnen. Maak het zo interessant, boeiend, zielig of grappig mogelijk. En vergeet zeker niet even je vrienden te attenderen op deze winactie (stuur dit bericht door of tag wat mensen op Facebook), want die gun je toch ook zo’n telefoon? Mocht je misgrijpen, dan kun je de OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition exclusief bij T-Mobile kopen.