De catalogus van Domeinen is deze maand goed gevuld. Gisteren schotelden we jullie al een Rolls-Royce Phantom voor en vandaag hebben we een smakelijke verzameling van opgeteld 2.100 pk. Deze maand kun je bieden op verschillende performance-auto’s bij Domeinen. Zoals een Mercedes-AMG A 45 (360 pk), een BMW M5 (575 pk), een Nissan GT-R (485 pk) en een gemodificeerde BMW M3 (vermoedelijk 680 pk).

Laten we even beginnen met de gehavende BMW M3 uit 2008. Volgens Domeinen is er een ESS Tuningkit aanwezig en na wat zoekwerk op het internet lezen we hier en daar dat de auto 680 pk zou moeten hebben – of op een moment gehad heeft. De coupé vereist wel wat liefde en werk, want de gehavende zijkant doet toch wel wat afbreuk aan het totaalplaatje.

Daarnaast kun je bieden op een BMW M5 van de vorige generatie met een matzwarte wrap en een rood leren interieur. Je maakt er wel een bepaald statement mee, zullen we maar zeggen. Moet het allemaal compacter, dan staat er een Mercedes-AMG A 45 met Edition 1-beplakking voor je klaar. Is het Duitse geweld niet helemaal jouw kopje thee? De eerste generatie Nissan GT-R wacht ook op een bod.

Waarom komen de performance-auto’s bij Domeinen vandaan?

Goede vraag. Ze lijken haast wel van één dealer te zijn, maar de foto’s zijn te onscherp om de kentekenplaathouder af te lezen. Misschien kon de handelaar zijn rekeningen niet betalen (of maakte hij zich schuldig aan andere praktijken). Bod wagen?

UPDATE: Volgens de eigenaar van de BMW M3 is het vermogen 707 pk. De BMW M5 is niet gewikkeld in een wrap, maar gespoten. Hij geeft ook aan dat hij alle auto’s gaat terughalen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)