Het kost 53 medewerkers maar liefst 130 uur om het interieur van de Bentley Bentayga te maken. Dat is in vergelijking met een Perzisch tapijt, dat tussen de 150 en 460 dagen kan kosten om te maken, helemaal niets. Zo kunnen we niet anders dan concluderen dat Perzische automatten de ultieme luxe-accessoire zijn voor in je auto.

Deze Perzische automatten zijn naar grote waarschijnlijkheid niet in een benauwde medina op ambachtelijke wijze volgens een van generatie op generatie overgedragen techniek in elkaar geweven. Eerder machinaal ergens in een industrieterrein achteraf, maar dat hoeven je passagiers niet te weten. Doe alsof tot je het gemaakt hebt, zoals een slecht vertaalde uitdrukking dat wil.

Je kunt de Perzische automatten op verschillende sites op het internet vinden voor verschillende prijzen. Op Zazzle of Carpetrides, bijvoorbeeld. Op AliExpress hebben we ze helaas nog niet kunnen ontdekken. Zorg wel dat de automatten goed vastzitten en dat ze dus niet onder of op je pedalen raken. Dat is vragen om problemen.

Reacties

  • Haye Mellema heeft op 15 juni 2019 geschreven:

    Tsja zien er luxe en solide uit hè?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)