Meteen ook maar de grootste teleurstelling: Alvin Nathaniel Joiner komt niet terug naar de reboot van Pimp My Ride. Nu je (waarschijnlijk voor het eerst) zijn echte naam ziet, snap je dat hij ooit voor de artiestennaam Xzibit heeft gekozen – iets makkelijker te onthouden. Het goede nieuws is dus dat Pimp My Ride terugkeert, en wel op MTV’s YouTube-kanaal.

De nieuwe afleveringen van Pimp My Ride worden opgenomen in het Verenigd Koninkrijk en worden gepresenteerd door ene Lady Leshurr. Wij zijn te oud om te weten wie dat is, maar de jeugd is blijkbaar gek op haar. In ieder geval in het VK. Schijnbaar is Lady Leshurr ook een rapper. Dit keer gaan de betreffende auto’s niet naar West Coast Customs, maar naar Wrench Studios voor de verbouwing.

We hopen dat de nieuwe Pimp My Ride net zo overdreven wordt als het origineel. We willen minimaal één vissenkom zien en per auto sowieso zes schermen. Ook Hater Vision mag zeker niet ontbreken, waarbij er schermen zitten in de achterste hoofdsteunen zodat de mensen achter je in het verkeer kunnen meegenieten. Je ziet de nieuwe afleveringen binnenkort op het YouTube-kanaal van MTV UK.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear