Hoeveel vriendjes en vriendinnetjes kwamen er op jouw dertiende verjaardag? En hoeveel arriveerden met zwaailichten? Waarschijnlijk niet zoveel als op de verjaardag van Johny uit Davison, Michigan. De nu dertienjarige is helemaal gek van de politie en brandweer. Daarom nodigde hij de hulpverleners uit voor zijn partijtje. Cheryl Sclater (werkt toevallig in de public relations-sector) kreeg lucht van de uitnodiging en vroeg hulp van een aantal vrienden.

‘We hoorden dat er een speciale jongen was die de politie en brandweer, dus vroeg ik eens wat rond’. zegt ze. Op de zaterdagmiddag van Johny’s verjaardag kwam een gigantische stoet van politieauto’s, brandweerwagens, ambulances en parkwachters de straat van het jongetje in rijden. Dit verhaal moet zelfs het ijskoude hart van je ex laten ontdooien.

Ze maakten de dertienjarige niet alleen enorm blij, hij kreeg ook nog een gloednieuwe fiets van hen. Oh, en een ritje in een levensechte brandweerwagen. ‘Hij hield mijn hand vast toen zijn helden de straat in kwamen’, vertelt Sclater. ‘Ik kon hem bijna niet tegenhouden en gelukkig zag hij mijn tranen niet. Oprecht geluk, dat was het.’ Sterk spul, hè?

Politie en brandweer zorgen voor een onvergetelijke 13e verjaardag

(Beeld: Facebook Cheryl Sclater)

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear