Twee gemaskerde mannen komen ’s avonds je huis binnenvallen en ze geven je de keus. En je moet écht kiezen, anders ontvoeren ze je konijn. Wat heb je liever, de nieuwe Porsche 911 R of een Singer 911? Ja, het is lastig, maar denk aan Olaf het Konijn.

Het gestreepte monster met de letter R is de puurste 911 die je recentelijk nieuw kon kopen. Als je geluk had. Het apparaat was binnen no time uitverkocht. Nu moet je veilingen afstruinen in de hoop er eentje tegen te komen. De prijzen lopen inmiddels op tot 500.000 euro. Dat zal alleen maar meer worden, dus het is ook een wijze investering.

De Singer 911 is volgens sommige de puurste Porsche ooit. In de basis is het een oude Porsche die tot in het laatste moertje en boutje is hersteld. Nog uit de tijd vóór lastige systemen die zich met het autorijden bemoeien. Zo worden ze niet meer gebouwd. Zo’n ding kost je dan ongeveer, je raadt het al, 500.000 euro.

Welke ligt er motor in de Porsche 911 R of Singer 911?

Hoewel je bij Singer de motor zelf mag kiezen, doen wij het deze keer voor je. Net als de 911 R zal je luchtgekoelde machine een 4,0-liter flat six hebben. De Singer doet 390 pk en de R geeft je 500 pk om mee te spelen. Sprinttijden doen er even niet toe. Beide Elfjes geven je zes versnellingen om in te roeren en bovendien een bak herrie. Genieten.

Let wel dat de Singer 911 vernoemd zal worden naar de plaats waar je woont. Als je in Rectum (gemeente Wierden, bestaat echt) woont, raden wij je aan voor de Porsche 911 R te gaan.

Dus zeg het maar. Welke kies jij?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)