Ons innerlijke kind komt wederom naar boven na het zien van deze radiografisch bestuurbare Porsche 911 Turbo van Lego. Eerst even wat context: de ontwerpers van Lego zijn nogal lui. Of zoals luie mensen het graag noemen: efficiënt. Daarom laten ze de kindertjes en iets grotere kindertjes zelf ideeën bedenken voor nieuwe creaties. Een aantal blokhoofden stuurde hun hersenspinsels in en dat heeft al een aantal toffe creaties opgeleverd.

Terug naar deze radiografisch bestuurbare Porsche 911 Turbo. De ontwerper heeft deze Lego-auto gebaseerd op de allereerste Porsche 911 Turbo. De creatie is volledig functioneel en tot in de puntjes uitgedacht. De deuren kunnen open, het stuur draait mee als de wielen draaien en de Lego-911 heeft achterwielaandrijving. Voor de volledige Porsche-ervaring ligt de motor achterin.

Het brein achter dit idee zegt dat hij niet de best presterende Remote Control-auto ooit heeft gemaakt. Hij heeft een veel hoger doel in gedachten voor deze creatie. Dit project gaat over het leren bouwen, herbouwen en tunen van je eigen RC Lego-auto. Geef een man een RC-auto en hij speelt voor een dag. Geef een man een RC Lego-auto en je ziet hem nooit meer terug, zullen we maar zeggen.

Komt deze Porsche 911 Turbo van Lego op de markt?

Op Lego Ideas kun jij stemmen op deze toffe creatie. Bij 10.000 stemmen gaat Lego het product in overweging nemen. Veel stemmen heeft deze RC-auto nog niet, dus het project kan alle hulp gebruiken. Kun je ook gelijk stemmen op de kleur die deze 911 Turbo moet krijgen, daar is de ontwerper namelijk nog niet over uit. Eerder zagen we al een Lego Golf GTI, die heeft inmiddels zijn stemmen binnen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)