Bij een proefrit wil je een auto grondig testen om te kijken of alles werkt. Er zijn uitzonderingen, bijvoorbeeld de airbags. Als er geen waarschuwingslampjes branden, kun je er maar beter vanuit gaan dat ze het doen. Gisteren liep dat even anders in Waalwijk. Een testrit veranderde op een rotonde in een crashtest toen de bestuurder een tractor met een aanhanger tegenkwam. Volgens Omroep Brabant had de ‘snelle Mercedes’ nog maar 200 meter gereden.

Onder het Facebook-bericht van Omroep Brabant reageert iemand: ‘Ik ben de bestuurder in de Mercedes. Ik heb geen ongeluk veroorzaakt; ik reed op de buitenste baan van de rotonde, en de tractor op de binnenste. De tractor is op mijn weghelft gekomen en de aanhanger is op mijn auto terechtgekomen.’ Het lijkt er dus op dat de Mercedes-bestuurder vooral heel veel pech heeft gehad.

De brandweer moest ter plaatse komen om de bestuurder uit de Mercedes te bevrijden. De potentiële klant ging met de ambulance mee naar het ziekenhuis. De Mercedes A-klasse in kwestie is een A250 met 224 pk. Niet de snelste uit het aanbod van Mercedes, maar zeker geen langzame auto. De vraagprijs van de Mercedes voor het ongeluk was ruim 41.000 euro.

Proefrit met Mercedes eindigt na 200 meter met botsing

Werkt de video niet? Klik dan hier

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)