Laatste centjes uit de bank geplukt? Spaarvarkentje geliquideerd? En heb je nu eindelijk genoeg ping-ping voor een Volkswagen Up of iets anders kleins en verstandigs? Wacht dan nog even. De Land Rover Range Rover Sport (want zo heet hij voluit) is nu net zo duur! En dan krijg je 300.000 kilometer ervaring er gratis bij. Gegarandeerd de slimste aankoop met een beperkt budget!

De goedkoopste Range Rover Sports beginnen rond de 10.000 euro. Het zijn haast allemaal diesels dus je maakt de belastingdienst direct dolblij. Omdat het Land Rovers zijn, bieden ze allemaal leukere opties dan een Up. In tegenstelling tot de Cayenne, zijn de kasteeltjes op wielen veelal onverprutst.

Koopje van de eeuw? Haha. Nee. Land Rovers (zeker van die tijd) staan niet direct bekend als de meest betrouwbare auto’s ooit gebouwd. We durven er zelfs geld op te zetten dat ongeveer alles wat stuk kan gaan, inmiddels ook wel stuk is of stuk is geweest. En de onderdelen van Land Rover zijn niet cheap. Als je budget groot genoeg is voor een Volkswagen Up, ga je er helemaal op leeglopen. Zet maar alvast je inboedel op Marktplaats voor de eerste onderhoudsrekening. Maar onthoud: je rijdt wel een Range Rover Sport!

Check het hele aanbod van Land Rover Range Rovers

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie