Gepast enthousiasme is toegestaan, maar maak het niet te bont. Er zijn signalen dat er een remaster van GTA III, San Andreas en Vice City in de maak is. Het nieuws wordt breed opgepakt, maar dat is puur omdat het GTA betreft. Vanuit Rockstar is er nog geen officieel nieuws, maar gezien de uitmelkdrift van de ontwikkelaar bestempelen we dit gerucht als plausibel. Het blijft echter een gerucht.

Het gerucht komt vanuit GTA Forums, waar een gebruiker niets meer dan de opmerking ‘spoedig’ plaatste. Het topic waarin hij postte, krijgt de tags ‘III’, ‘VC’ en ‘SA’. Uiteindelijk doet dezelfde gebruiker een boekje open en zegt hij dat het iets geweldigs is en dat het iets is waar hij al jaren op zit te wachten. We hoeven niet lang meer te wachten, want volgens de gebruiker komt de remaster van GTA III, San Andreas en Vice City binnen 90 dagen. En heel binnenkort zou er een trailer uitkomen.

Een remaster van GTA III, San Andreas en Vice City zou voor Rockstar een relatief eenvoudige melkkoe kunnen zijn, zeker als ze online features toevoegen. GTA Online, dat gebaseerd is op GTA V, brengt nog altijd veel geld binnen. Als de werelden van de oude GTA-games in GTA Online worden geïntegreerd, is de populariteit voorlopig gegarandeerd. Uiteraard is er nu al een deel van de fictieve stad San Andreas speelbaar in GTA Online, Grove Street bijvoorbeeld. Zin in voorpret? Bekijk hier de remaster van een fan.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear