Je hoeft geen snelle auto te hebben om hard te crashen – met nog geen 70 pk lukt het alleraardigst. Musicalster Romy Monteiro doet het even voor tijdens de Ladies GT op Circuit Zandvoort, tijdens de Jumbo Racedagen. De crash gebeurde in de Arie Luyendykbocht, de bocht voor het rechte stuk en de bocht die voor de GP van Nederland omgebouwd wordt tot kombocht.

Romy Monteiro en een medewerker van de Jumbo wilden beiden als eerste de bocht uitkomen en daarbij raakten ze elkaar. De auto van Romy Monteiro maakte een flinke klapper tegen de muur en vloog over de kop. Ze werd voor een check naar het ziekenhuis gebracht, maar ze maakt het goed. Het was de tweede crash tijdens de Ladies GT op Circuit Zandvoort. Op vrijdag crashte Sandra Schuurhof.

Op haar Instagram schrijft Monteiro: ‘Het gaat goed, ik ben niet ernstig gewond, ook al zou je dat wel denken na de crash beelden online… Met 120 km in een muur crashen en een paar keer over de kop, het is niet niks. Maar ik ben er goed vanaf gekomen met wat kneuzingen en blauwe plekken! Het was een heftige crash maar ook een heftige race! Eigenlijk een hele toffe race, tot de crash.’

Romy Monteiro crasht tijdens Ladies GT op Zandvoort

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)