Er zijn twee soorten mensen op de wereld: mensen die kamperen haten en dat eerlijk toegeven, en mensen die erover liegen. Mocht je nou tot die eerste groep behoren, maar bevriend zijn met de tweede groep, dan is dit jouw redding. Of wanneer je een groot gezin hebt en af en toe (volgens collega’s met kinderen is dit een understatement) even niet met de kids in één ruimte wil zijn. De SLRV Commander biedt je de perfecte oplossingen voor beide situaties. En hij is nog behoorlijk luxe ook, dus je hoeft in ieder geval niet met een wc-rol naar het toilet te lopen.

De SLRV Commander 8×8 Expedition is een perfecte camper voor de iets minder avontuurlijke kampeerders. Of vakantiegangers met een vrees voor overstromingen. Deze camper heeft een tweede verdieping, die uitschuift. Het systeem werkt vrij ingenieus. De onderste verdieping is altijd vast en krimpt niet. De muren en het dak van de tweede verdieping schuiven omhoog om bij stilstand voor extra hoofdruimte te zorgen.

De SLRV Commander geeft je een hoop opties

De SLRV Commander is ook erg geschikt voor natuurliefhebbers die graag langere tijd in de wildernis door willen brengen. Hij maakt gebruik van een speciaal systeem voor water. Dit systeem bevat meerdere tanks, die ieder een andere kwaliteit water vasthouden. Zo heb je voor drinkwater, afwaswater en water voor de wc een aparte tank. Afhankelijk van de samenstelling van jouw camper, kan hij tussen de 500 en 1.000 liter water opslaan.

Het interieur van de camper geeft je een hoop opties, alleen al op het gebied van apparatuur. Je kunt onder andere kiezen uit inductie-kookplaten, heteluchtovens of magnetrons, dieselboilers of -verwarming, wasmachines, entertainmentsystemen en nog veel meer. Er zijn ook veel mogelijkheden om de leefruimte uit te breiden, zoals een elektrisch uitklapbaar bed. Dat bed zit boven de loungehoek en kan naar boven en beneden worden gehaald. Perfect voor een grote familie of een hechte vriendengroep.

SLRV Commander is een camper met twee verdiepingen

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)