De beste manier om snel warme lucht uit de auto te krijgen, blijft het aanzetten van de airconditioning en meteen wegrijden. Nog beter is het om in de schaduw te parkeren, maar die luxe heb je niet altijd. En wat als je de airconditioning een handje wilt helpen voordat je instapt? Let dan eventjes op. We hebben een maniertje voor je om de temperatuur eenvoudig met bijna 10 graden te laten zakken.

De beginselen ken je. Bij een geparkeerde auto de ramen opendraaien of de deuren openen zodat de warme lucht ontsnapt, dat scheelt al iets. Heb je geen tijd om te wachten tot er een briesje langskomt en wil je snel warme lucht uit de auto laten ontsnappen? Doe dan maar één raam open, in plaats van alle ramen. De volgende stap is om met de deur aan de andere kant te gaan wapperen. Een paar keer de deur open en dicht doen is genoeg.

In de demonstratie staat een auto in de zon te bakken waardoor de interieurtemperatuur boven de 40 graden is. De bestuurder doet aan één kant een raam open, en gaat vervolgens aan de andere kant met een deur wapperen. De temperatuur zakt al snel met 8 graden, naar een net iets minder oncomfortabele 33,5 graden. Volgens de video is dit de snelste methode om warme lucht uit de auto te laten verdwijnen. Het draaien van Pump It Up door Joe Budden is optioneel.

Snel warme lucht uit de auto met deze truc

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)