Ah, voetbal. Leuk. We hebben er hier zelf ook eentje. Gisteren was er een spannend potje tussen Ajax en Real Madrid, waarbij de Nederlanders de Spaanse club aan stukken scheurden. Omdat wij een vet hip medium zijn dat inhaakt op actuele zaken, zochten we 1 tot 4 Spaanse auto’s die zich net zo makkelijk laten vernederen voor je. We kwamen uit op drie.

Comarth T-Bus

Comarth maakte vroeger kleine sportautootjes, maar besloot dat er meer brood zat in kleine elektrische voertuigen. Bijvoorbeeld deze Comarth T-Bus met een heuse 60 Nm. Je kunt wel een groot deel van de voetbalclub mee meenemen – Daar scoor je tenminste wel punten mee.

Hurtan Route44

Niet te verwarren met Burton, een auto die zich minder makkelijk laat uitschakelen. Hurtan begon met retro-auto’s met sportieve ambities (zie de hoofdfoto), maar moest al snel zijn meerdere erkennen aan atleten uit het buitenland. Daarom maakt het merk nu bedrijfsauto’s met Fiat-techniek.

Mazda LaPuta

Oké, dit is geen Spaanse auto, maar hij (of zij?) draagt wel een Spaanse naam. En niet eentje die je met trots moet uitdragen. De naam is zelfs een beetje grensoverschrijdend – al zal niet iedereen het daarmee eens zijn. Hij werd in ieder geval niet afgekeurd.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)