Volgens de esthetica wordt schoonheid voor een groot deel bepaald door symmetrie. En vruchtbaarheid (want dat straal je blijkbaar ook uit), maar dat is hier even niet van toepassing. Land Rover besloot bij de nieuwste Discovery dat schoonheid vanbinnen zit, en schoof de nummerplaat op de achterzijde naar links. Leuk voor de mensen met een obsessieve-compulsieve stoornis. Gelukkig blijft het symbool van de volumeknop wel omhoog staan (eh, teken van vruchtbaarheid?).

‘Nou ben ik niet de aangewezen figuur om te beslissen wat wel en wat niet mooi is, maar ik kan niet zeggen dat ik iemand ook maar een positieve opmerking heb horen maken over de vormgeving van de nieuwe Discovery’, zei Chris Harris eerder.

En laat het maar aan de Duitsers over om zich hier over op te winden over dergelijke ongehoorzaamheid. Dus komt Startech met de oplossing. Voor 809 euro komt de tuner met een inzetstuk voor je Land Rover Discovery. Zelfs de achteruitrijcamera blijft functioneren. Wat zeg jij? Heerlijke symmetrie of gaat het unieke karakter van de Discovery verloren?

Reacties

  • Klama heeft op 4 december 2017 geschreven:

    Als je je auto ook Botst noemt…. 🙂

    Reageer
  • EneAnoniempje heeft op 30 november 2017 geschreven:

    Vind wel dat ze er bij moeten zetten dat het alleen voor enigszins vermogende OCD’ers is…

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)