Heb je zondag 30 september nog geen plannen? Kom dan gezellig naar Zandvoort voor Super Car Sunday. Hordes supercars zullen weer van de partij zijn. Net als wij! We hebben een tijdsblok van ongeveer een uur op het lange rechte stuk van het roemruchte circuit waarop een aantal supercars dragraces zullen houden. Een beetje zoals onze laatste dragrace tussen de Ferrari 812 Superfast en de Mercedes-AMG E 63 S Estate Brabus 800.

En wat is er verder te zien tijdens Super Car Sunday?

Naast onze dragrace kun je er ook genieten van de Supercar Paddock. Daar kun je de hele dag rondlopen en genieten van allerlei moois. En gedurende de hele dag zal er geracet worden met deze supercars, op het circuit van Zandvoort. Werkelijke hotlaps! Oh ja, bij de Cars & Coffee staat ook nog eens gratis koffie voor je klaar.

Oké! Waar koop ik kaartjes?

Via de organisatie hebben we voor alle lezers van TopGear (voor jou!) een mooie korting weten te fiksen: met kortingscode TOPGEAR bespaar je € 2,50 op de prijs van een kaartje. Dat betekent een hele dag genieten van de dikste supercars voor nog maar € 17,50. Klik op de knop hieronder om een kaartje met korting te bemachtigen!

preview

Foto’s: Mick Kok Photography

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie