Legende heeft het dat straatpoëten hun smaak en klasse moeten inleveren bij de hip-hop-fee in ruil voor muzikaal talent. Of in ieder geval commercieel talent. Het gevolg hiervan is dat de rijmende monotoon-zangers dikwijls gewoon de duurste of grootste auto kopen – als er maar een set dikke velgen onder past. En een bodykit van Mansory.

Onzin, natuurlijk. Want er zijn genoeg artiesten die autoliefhebber in hart en nieren zijn. Bijvoorbeeld door The Weeknd met zijn Mazda RX-7 FC. En door Faheem Rasheed Najm, beter bekend als T-Pain. Op zijn Instagram pronkt hij trots met zijn Nissan S14. Een rapper in een Nissan uit 1995 is al bijzonder genoeg, maar dit exemplaar heeft ook nog eens de neus van een S15 met daarin een LS1 V8-motor.

Niet dat de Nissan S14.5 nu het toonbeeld is van klasse en smaak, maar je koopt er niet lukraak een. Nee, je moet wel een autoliefhebber zijn om zo’n specifiek model uit te kiezen. T-Pain wil de auto gebruiken om in te driften. Ook geen hobby die je uitkiest als je niets met auto’s hebt. Het zijn soms net mensen met hun hobby’s, die rappers.

Op Twitter plaatst hij de oproep: ‘Ik heb een plek nodig om driften te oefenen in Atlanta. Wie heeft een grote open ruimte? Ik ben zeker nog niet klaar voor het circuit.’

T-Pain kocht de Nissan S14 kant-en-klaar van drifter Aubry. Hieronder zie je hoe de driftauto presteert in handen van zijn oude eigenaar. Overigens is T-Pain niet de enige Amerikaanse artiest die koos voor een driftbare Nissan. Shaggy had lang geleden al een Nissan S15. Hij noemde dit de ‘Guess Car’, omdat mensen nooit wisten wat het in hemelsnaam was.

Auto van T-Pain

View this post on Instagram

A post shared by T-Pain (@tpain) on

Aubry Daniel Crawford drifting

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear